Engineering

Onderzoek en ontwikkeling

Dankzij onze ervaring en de nauwe samenwerking met onze klanten zijn wij in staat om hoogwaardige producten voor bedrijven in de industriële sector te ontwikkelingen. De voortdurende vooruitgang in de ontwikkeling van de productietechnologie stelt ons bovendien in staat aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen. Van de productplanning tot aan de technisch realisatie houden wij u op de hoogte van het proces. Altijd met één aanspreekpunt.

Hoge kwaliteit is vanzelfsprekend voor SN Cast Iron

Wij streven continu het hoogst haalbare na en staan open voor nieuwe uitdagingen. Door onze ervaring met gietwerk van staal en ijzer, kennen we de mogelijkheden perfect. Bovendien zorgt gebruik van hoogwaardige grondstoffen en ons beproefde productieproces ervoor dat wij garant kunnen staan voor de perfecte kwaliteit van uw product.

Van idee tot eindproduct

Of u nu een uitgewerkt product heeft met een kant-en-klare tekening of slechts een idee: wij kunnen helpen. We denken graag met u mee om uw idee uit te werken of uw probleem op te lossen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Eenheden

Nieuwsgierig geworden?

Heeft u nog vragen over gietijzer, gietstaal of onze machinefabriek? Neem dan contact met ons op.

Bel of mail ons.